31.7.2023 13:30
Pesisliikkari

Puna-Mustien Pesisliikkari aloitusinfo tiedote

Tervetuloa kaikille Puna-Mustien Pesisliikkariin!

Tähän on kerätty yleisiä ohjeita Pesisliikkariin liittyen ja tämä toimii tuki runkona tällä toiminnalle. Alle tulen listaamaan muutaman yleisen ohjeen, muutaman yhteystiedon, kerron mistä koulujen ja kenttien osoitteet löytyvät, MyClub ohjeita ja viimeisenä milloin, miten ja milloin minut(Kristo) ja ohjaajat saa kiinni.

Jokaiselle Pesisliikkarille on luotu oma whatsapp-ryhmä, missä pikaisten asioiden tiedotus tapahtuu, voi kysyä neuvoa ohjaajilta/vastaavalta ja saa vertaistukea muilta Pesisliikkari vanhemmilta esim. kimppakyyteihin tai muuhun.

Yleisiä ohjeita

Pesisliikkariin tullaan vain terveenä, että säästymme ylimääräisiltä sairastapauksilta ja harjoitus tapahtumien ennen ja jälkeen muistetaan pestä kädet varmuuden vuoksi. 

Pesisliikkariin ainoa tarvittava varustus on sisäliikunta vaatetus ja juomapullo. Pesäpallovälineet(Räpylä, Maila, Pallo) Puna-Mustat tarjoaa lainaan aina Pesisliikkarin ajaksi. Omat välineet ovat sallittuja ja niiden hankkimista varten saa neuvoja minulta. 

Talvi kaudella koulujen sisäänkäynti ohjeistus ja ohjeistus parkkeeraukseen tulee lukemaan tapahtuman alapuolella kuvauksessa. Osoite löytyy myös tarvittaessa sieltä.

Pesisliikkarin laskutus tapahtuu kuukausittain kiinteällä kk hinnalla. MyClubissa on mahdollista laittaa E-Lasku, jos semmoisen haluaa tilata mieluiten. Muussa tapauksessa lasku tulee seuramme kirjanpidosta sähköpostilla.

Jos jonkin syyn takia joudutte tai haluatte jättää Pesisliikkarin väliin ja säästyä turhalta/liian suurelta laskulta olkaa välittömästi yhteydessä Pesisliikkarin vastaavaan/Junioripäällikkö Kristo Remanderiin.

Linkit WA-Ryhmiin.

WA-Ryhmät tarkoitettu pikaiseen viestintään ohjaajan-vanhempien-vastaavan välillä. Viralliset tiedotteet ja seura uutiset tulevat täältä MyClub puolella.

Paloheinä: https://chat.whatsapp.com/KRQnEYpmltT90vSQLESH5C

Suutarila/Siltamäki: https://chat.whatsapp.com/GRBghlH9PJM6RGW48zGwyR

Vallila/Alppila: https://chat.whatsapp.com/JDscuyI4YwlAwtWfuSRSeA

Munkkiniemi: https://chat.whatsapp.com/EF8Bkk9TChS3iL32jjp7Os

Tarvittavat Yhteystiedot

Organisoinnista vastaava ja ohjaaja Kristo Remander, 0413122342, kristo.remander@pumu.fi

Ohjaaja

Ohjaaja

MyClub Ohjeita

Pesisliikarin harjoituksiin ilmoitetaan poissaolot MyClub palvelun kautta hyvissä ajoin: 2 vuorokautta ennen tapahtumaa. Minimi määrä liikkarin pitämiselle on 3 lasta.

Käythän päivittämässä tietosuoja-asetukset välittömästi. Löytyy: Omat tiedot / Tietosuoja / Muokkaa. Alla esimerkki, miten kannustamme toimimaan MyClub asetuksissa. Erityisesti: Toivomme pelaajilta julkista valokuvauslupaa: helpottaa seuran sekä joukkueen viestintää ja markkinointia. Huomaathan asettaa etu- ja sukunimesi näkyviin seuralle - tärkeää ilmoittautumisten seurannassa.

Liikkarivastaavan ja ohjaajien tavoitettavuus

Liikkarivastaava/Junioripäällikön saa lähtökohtaisesti kiinni ma-pe klo 10-19. Ohjaajat tavoitettavissa ma-pa klo 15-19. Ohjaajien tai vastaavien poissaoloista ilmoitetaan WA-Ryhmissä. 

Poikkeusaikoina kysymysten ilmetessä olkaa yhteydessä osallistuvaan ohjaajaan, joka on ilmoittautunut paikalle sille kerralle.